Eigen merken of private label?

Met Van Gils en Gelato Antonio bouwden we twee sterke eigen merken op. Daarnaast zijn we de specialist in private label. Voor private label behoren eigen verpakkingen en/of eigen productconcepten tot de mogelijkheden.

Onze eigen merken

Ons hoofdmerk Van Gils veroverde al de harten van honderdduizenden dessertliefhebbers. Onder dit merk ontwikkelden we drie verschillende assortimenten: Sweet Creations, Special Needs en Special Moments.

Sweet Creations omvat ons standaardaanbod van heerlijke Belgische desserts.

Met Special Needs richten we ons op dessertliefhebbers met bijzondere voedingswensen en allergieën. Zo ontwikkelden we in eigen huis heerlijke lactose- en glutenvrije desserts alsook producten gezoet met de natuurlijke zoetstof Stevia.

Het aanbod van Special Moments is telkens opnieuw een verrassing. Voor elke feestperiode tovert onze R&D-afdeling een uitnodigend assortiment aan themadesserts op tafel.

Ontwikkeling en productie onder private label

Tal van retailketens en foodservice distributeurs vertrouwen op ons voor de ontwikkeling en productie van hun private label ijsdesserts en bavarois.

 

Onze mogelijkheden voor private label omvatten zowel eigen verpakkingen als op maat ontwikkelde productconcepten. Ook kleinere productievolumes behoren onder private label steeds tot de mogelijkheden.

 

Wij beschikken over een sterk R&D-team dat je behoeftes en ideeën vertaalt naar unieke producten die zowel inzake smaakbeleving, vormgeving en verpakking als producttechnisch volledig aan je wensen voldoen.

Meer weten over onze mogelijkheden voor private label? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende bespreking van je wensen en verwachtingen.

204