Wij leveren aan Horeca,
Zorg en Retail

Via de foodservice distributiekanalen leveren we onze heerlijke Belgische desserts aan de zorg- en horecasector. Daarnaast vind je onze producten terug in de winkelrekken van talrijke retailketens in binnen- en buitenland. We verkopen onze desserts zowel onder onze eigen merknamen als private label. België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk vormen onze belangrijkste markten. Ook wereldwijde leveringen behoren tot de opties.

Foodservice distributie naar zorg en retail

Tal van woonzorgcentra, ziekenhuizen, scholen, gevangenissen,… maar ook buffetrestaurants, cateringbedrijven,… bestellen onze dessertproducten bij hun foodservice leverancier.

 

Wij werken samen met de bekendste foodservice distributeurs in België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Via deze kanalen verdelen we snel en efficiënt zowel onze eigen merken als private label producten.

 

Met elke verdeler streven we naar een hecht partnership, gebaseerd op onderling vertrouwen en correcte afspraken. Met verschillende distributeurs werken we al vele tientallen jaren samen.

Retailketens in binnen- en buitenland

Dankzij de verschillende retailketens in binnen- en buitenland die onze producten opnemen in hun winkelassortiment, krijgt ook de eindconsument de kans om voor onze heerlijke desserts te kiezen.

 

Zowel onze eigen merken als private label verkopen we via deze weg. Ook met deze retailketens streven we naar een langdurige samenwerking waarbij een stabiele kwaliteit en leverbetrouwbaarheid centraal staan.

 

Zo ontwikkelden we voor meerdere retailketens een compleet private label assortiment dessertproducten. Voor de feestperiodes werken we op maat een tijdelijk aanbod uit.

242